Clica (Windows+R ),
i escriu netplwiz.
Entraràs en una opció oculta de Comptes d'usuari.
Desactiva l'opció: "Els usuaris han d'escriure el seu nom i contrasenya per usar l'equip".
Entraràs en una opció oculta de Comptes d'usuari.
Desactiva l'opció: "Els usuaris han d'escriure el seu nom i contrasenya per usar l'equip".
