AV. PUIGMAL, 40 - 08560 MANLLEU (Barcelona) - comercial@enter.cat

Font: https://www.genbeta.com/windows/seer-te-deja-previsualizar-todo-tipo-de-archivos-en-windows-sin-tener-que-salir-del-explorador

Gabriela González

seerUna de les coses que els usuaris de Windows podem envejar-los als de macOS, és la possibilitat que ofereix el sistema operatiu d'escriptori d'Apple de previsualizar els arxius simplement seleccionant-los i pressionant la barra d'espai.

En Windows no existeix alguna cosa similar, i encara que l'explorador de Windows és una eina bastant útil i poderosa, no compta amb una vista prèvia i sempre hem d'obrir una aplicació externa per visualitzar els arxius. Seer és una eina gratuïta que soluciona aquesta manca i la veritat que funciona bastant genial.

Seer funciona bàsicament igual que l'eina de vista ràpida del Finder en Mac, fins i tot amb característiques addicionals que ho fan més poderós i personalizable. Seer suporta centenars de formats d'arxius: àudio, imatge, vídeo, text, MarkDown i PDF.

Una vegada que ho instal·les Seer s'encarrega d'establir les dreceres de teclat per defecte, encara que sempre pots canviar-los des del menú de configuració. Si ho deixes com està, Seer s'executa en el fons i simplement amb obrir l'explorador de Windows, seleccionar un arxiu amb el mouse en un sol clic i pressionar la barra d'espai, s'obre una previsualització del mateix sobre la finestra.
Video Previsualització de vídeo

La vista prèvia no està bloquejada, de fet pot copiar contingut del text, imatge o frame del vídeo des de la previsualització de Seer al portapapers de Windows. També pots personalitzar el comportament de les apps de tercers, compta amb plugins addicionals i amb un tema fosc si vols canviar la seva aparença.

Seer és compatible amb Windows des de Vista fins a Windows 10. Encara que ofereixen una versió completament gratuïta sense anuncis ni limitacions, també ofereixen una llicència de pagament per a tota la vida que costa 12 dòlars i que et garanteix rebre sempre la versió més recent del programa conforme s'actualitzi. La versió gratuïta triga més a estar al dia.

Descarregar versió gratuïta | https://sourceforge.net/projects/ccseer/