Font: http://computerhoy.com/paso-a-paso/software/como-fusionar-eliminar-contactos-duplicados-android-56070

Eduardo Alvarez

fusionar contactes androidDe vegades, apuntes el telèfon mòbil o el correu de la mateixa persona diverses vegades. També pot passar que els tinguis guardats al teu compte de Google i la targeta SIM. Tots aquests contactes repetits en Android són una molèstia que pots fusionar i eliminar. T'expliquem com fer-ho.

 

1: Per què has contactes repetits?

A l'hora de guardar un contacte en Android, el sistema ofereix diverses opcions. Enrere va quedar el de guardar-los en la memòria del mòbil, tot i que encara es pot fer. L'habitual és emmagatzemar la informació a la targeta SIM o al teu compte de Google.

 

No obstant això, de vegades els guardes en més d'un lloc. Sol passar quan canvies molt de mòbil: acabes emmagatzemant la informació en diversos llocs i no saps ja quin és el bo. Nosaltres recomanem fer-ho al teu compte de Google, ja que la targeta SIM la pots perdre. A més, aquests dispositius tenen els dies comptats amb l'arribada de les ESIM .

També pot ser que tinguis més d'un compte associat al teu mòbil. Si en dos comptes tens a les mateixes persones, irremeiablement et sortiran repetides a l'agenda.

2: Descarrega una aplicació per fusionar contactes

Hi ha dues formes d'eliminar els contactes duplicats en Android: fer-ho a mà o recórrer a alguna aplicació específica per fusionar-los. Com fer-ho d'un en un és tremendament laboriós i les apps són gratis, vam optar per la segona opció.

Hi ha més d'una que serveix per a aquest propòsit. Merge + és una d'elles, encara que també estan Duplicate Contacts o Simpler Merge duplicates . Són molt similars, així que vista una, vistes totes.

Pots descarregar-les i instal·lar-les en tot just uns segons. A més, una vegada que hagis acabat no les necessitaràs més. Si les desinstal·leu després d'esborrar els contactes repetits de la teva agenda, no passa absolutament res.
Merge+


3: Escaneja la teva agenda i fusiona contactes

Merge +, igual que les altres apps, escaneja l'agenda del teu mòbil Android a la recerca de contactes duplicats en tot just uns segons. Un cop finalitza, et mostra una llista amb tota la informació que tens duplicada. Per defecte estan totes les caselles desmarcades.

Pots triar quins vols fusionar de forma individual o marcar-los tots d'una vegada. Després prem en Unir i llest! Problema solucionat.

Per comprovar que efectivament acabes d'esborrar els contactes repetits, pots anar a l'aplicació d'agenda. Com veuràs, ara en cada targeta apareixen les dades completes d'aquesta persona, des del correu electrònic fins el número de mòbil. O almenys totes les dades que abans tenies escampats en targetes separats.