AV. PUIGMAL, 40 - 08560 MANLLEU (Barcelona) - comercial@enter.cat

Font: https://topesdegama.com/noticias/movil/apagar-forma-remota-ordenador-smartphone

apagar pc des de smartphoneÉs possible que per alguna raó de tant en tant has de deixar encès l'ordinador que tens perquè acabi de realitzar algun operació. Feta aquesta, l'equip es manté actiu i, per això, donant ús als components i consumint electricitat (amb el preu que ara mateix aquesta té). El cas és que és possible solucionar això utilitzant per a això un smartphone o tablet. T'expliquem com apagar de forma remota el teu ordinador amb un smartphone.

Per aconseguir el propòsit d'aquest article el que has de fer és descarregar una aplicació anomenada Unified Remote (per iOS i, també, Android) i, també, el programari propi que funciona a manera de servidor en l'ordinador corresponent. Un bon detall de tot el procés és que és realment senzill i, malgrat que la traducció no està disponible, al no haver de configurar amb prou feines gens no es té dubte alguna del funcionament que té el desenvolupament. Per tant, parlem que l'apagar de forma remota el teu ordinador amb un smartphone és per a “tots els públics”.
El que s'ha de fer

Una vegada que tens instal·lat el programari tant en l'ordinador com en el terminal mòbil corresponent, has d'iniciar cadascuna de les aplicacions que necessites. És important que, almenys en la primera ocasió, tots dos dispositius estiguin connectats a la mateixa xarxa WiFi (això posteriorment no serà necessari). Es realitza un escanejo de forma automàtica en el qual, si tot va com ha de, en el smartphone apareix el servidor iniciat en l'ordinador. Simplement has de seleccionar-ho i començarà el emparejamiento sense que hagis de fer gens per a això més que prémer en la pantalla.

Aplicació Unified Remote

Ahor en la pantalla del terminal mòbil apareixen totes les opcions disponibles en Unified Remote per apagar de forma remota el teu ordinador amb un smartphone. Estan van des del reinciar l'ordinador , passant per deixar-ho en hibernació i, com no, el poder apagar-ho perquè deixi de consumir energia. Això, per cert, està a l'apartat Power, per si no es localitza en un primer moment.Com es veu, tot és molt senzill i, el millor de tot, eficient sense que s'hagi de pagar gens per això.