AV. PUIGMAL, 40 - 08560 MANLLEU (Barcelona) - comercial@enter.cat

ENTER Informàtica neix l'Agost de 1990, un any abans que la World Wide Web (la Web) que en tardaria encara uns quants a arribar al nostre país. Eren temps de MS-DOS, Unix, Xenix, xarxes Novell... de Dimoni, Logic Control i Prisma, de C++, Perl, Pascal, Basic, dBASE, d'Autodesk Animator, PC Tools i les utilitats Norton. Dels ordinadors XT i AT. Encara corrien alguns Commodore 64 i alguns Amstrad CPC, també alguns Atari, però seria'n els últims dies, ja que el 1990 es va presentar un gran avanç pels PC's compatibles IBM, fins llavors amb un nivell gràfic pràcticament inexistent; la targeta VGA (620x480 píxels) i la primera targeta de So (Sound Blaster). Va ser la fi dels ordinadors no compatibles IBM.

Un PC IBM Personal System 1 que portava una CPU de 10 MHz (Intel 80286) els "AT", 512 KB de Ram i un Disc Dur de 30 MB), costava 290.000 pts (2.479 €)). Microsoft treia la primera versió de Windows que va arrelar, la 3.0; les dues anteriors varen passar totalment desapercebudes. Un any abans, el 1989 havia sortit la primera versió de Word per a Windows però és el 1990 coincidint amb el llançament de Windows 3.0 quan es comença a conèixer.

Intel presenta el processador "486" a 33 MHz, bé, i segur que varen passar més coses però afortunadament on no arriba la nostra memòria arriba Google, encara que algunes coses no sortiran mai al cercador, com per exemple, una anècdota que em ve al cap ara, quan vàrem impartir a través de L'Institut Microsoft de Barcelona els primers cursos d'ofimàtica de la marca a la comarca i molts clients ens deien, què és el Word?... eren temps de Ami Pro...

Des dels inicis ens vàrem orientar en el manteniment d'empreses i la informàtica de gestió, oferint sempre als nostres clients els millors productes del mercat, sempre amb la garantia oficial a Espanya i el millor servei. Reparem a domicili per a particulars, no cobrem desplaçaments, treballem amb tarifes planes perquè no hagi de preocupar-se de les hores que treballem amb el seu equip, dissenyem el seu e-commerce o la seva Web corporativa, donem servei de Còpies de Seguretat al Núvol, informatitzacions especials per emprenedors, certificacions de Xarxes, LOPD, control de flotes, recuperació de dades...

Intentar donar el millor servei i oferir la millor qualitat ha estat sempre el nostre objetiu i així contimuem,  27 anys després.

Moltes gràcies a tots els nostres clients.

ENTER Informàtica i comptabilitat, S.L.

Març de 2017