AV. PUIGMAL, 40 - 08560 MANLLEU (Barcelona) - comercial@enter.cat

Font: http://www.viatea.es/tutoriales/guardar-contactos-android/

android sincronizar contactosSempre que canviem de Smartphone ens trobem amb el problema de: els contactes on són, al mòbil oa la SIM? , Es  passaran tots els contactes? Al final si perdem algun contacte ens tocarà buscar-nos la vida per recuperar-lo amb el que haurem de fer el procés inicial d'ficar-los un a un. El millor per no tornar a aquest sistema antic és la sincronització de contactes per mitjà del nostre compte de Google us ensenyarem com guardar contactes en Android.

 

El pilar base de qualsevol terminal Android amb el nostre compte de Google és la sincronització, en ell podem sincronitzar des del calendari, correus, contactes, Chrome i inclusivament, si canviem de terminal, a l'hora d'instal·lar les apps que ja teníem també ens resulta fàcil. El que realitza la sincronització és una còpia de les teves dades en el núvol de tal manera que, en canviar-te, tens tot guardat.

Com fer-ho?

Hem accedir al menú de Configuració -> Comptes -> Google del nostre smartphone. En alguns terminals apareix l'opció com Comptes i sincronització. Es mostrarà el compte que tenim disponible per a Google. Premem sobre ell i accedirem al menú amb les opcions existents: calendari, Chrome, contactes, Google Drive, Gmail, Google Reader ...Només hem de prémer sobre l'opció que desitgem, en aquest cas Contactes. Una altra opció és la de sincronitzar totes les opcions mitjançant l'opció Sincronitza ara.

El temps d'espera anirà en funció del nombre de contactes que tinguem, a més contactes, més trigarà.

Un cop finalitzat, tindrem els nostres contactes, i les opcions que hàgim triat, sincronitzades en el nostre compte de Google. De manera que quan canviem de telèfon o el perdem, tindrem les nostres dades guardats. Aquest procés és convenient realitzar-lo de tant en tant per no perdre els nous contactes que hàgim afegit. Una manera de no haver de repetir el procés és activant la sincronització automàtica.