AV. PUIGMAL, 40 - 08560 MANLLEU (Barcelona) - comercial@enter.cat

Què és Intel® Optane™?

És una revolució: la primera memòria completament nova en 25 anys. La memòria Intel® Optane™ cobreix el buit que existia entre el rendiment que ofereix la memòria DRAM i l'emmagatzematge (HDD i SSD tradicionals) per oferir una experiència informàtica i d'emmagatzematge increïblement ràpida. Proporciona una contundent capacitat de resposta del sistema per a unitats d'emmagatzematge de gran capacitat i li permetrà fer-ho tot d'una manera més ràpida, fluït i senzill. Gràcies a la nova tecnologia Intel® 3D XPOINT™ és una memòria no volàtil , econòmica i de molt altes prestacions.

Emmagatzematge de major a menor rendiment: SRAM (Cache interna dels processadors) , DRAM (Memòries dels equips), 3D XPoint (memòries de Optane i nova generació de SSDs i memòria) , NAND (memòria dels discos SSD tradicionals 2D) , HDD (discos mecànics SAS/SATA amb plats que giren a # rpm).

Requeriments?

Aquesta tecnologia aquesta solament disponible per a equips amb processador de 7ª generació Intel amb chipset de la sèrie 200 , BIOS actualitzada i sistema operatiu Windows 10.

Plaques compatibles a:
http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/optane-memory-ready-boards-where-to-buy.html

Com funciona?

Instal·lant el modulo Intel® Optane™ (16GB o 32GB) en la ranura M.2 corresponent de la placa basi. Actualitza i configura la BIOS i instal·lar l'última versió del drivers Intel Rapid Storage Technology (Intel® RST™) amb suport per Intel® Optane™ Memory (SetupOptaneMemory.exe).