AV. PUIGMAL, 40 - 08560 MANLLEU (Barcelona) - comercial@enter.cat

Font: https://www.xataka.com/ordenadores/microsoft-confirma-una-segunda-actualizacion-importante-para-windows-10-antes-de-terminar-2017

Kote Port

Sincerament, no acostumo a tenir en ment les actualitzacions que han d'arribar sobre sistemes operatius, però amb Windows 10 és una mica més fàcil estar al dia per la seva importància en el mercat. Per als que estiguin en la meva situació, crec que vindrà bé aquesta notícia, podrem refrescar que és el que ha d'arribar abans que acabi aquest any.

El plantejat a mig termini és que Windows 10 es posi al dia a l'abril - com a molt tard -, amb una actualització anomenada 'Creators Update' de la qual estan llestes eines de desenvolupament, i està sent provada pels insiders de la companyia de Redmond . Què ve després? Doncs aquest mateix any hi ha d'haver un altre salt a millor.

En un esdeveniment a Austràlia, el Microsoft Ignite, el gegant del programari ha revelat que aquesta segona actualització arribarà mesos després, però que la seva "data de producció" o posada al mercat real tindrà lloc en algun moment de 2018.
Chrome 2017 02 20 19 23 36 1050x539

També cal tenir en compte que la captura de la diapositiva que veiem està dirigida a clients empresarials, pel que pot haver lleugers canvis temporals pel que fa al seu desplegament general. El contingut complet està en el vídeo que compartim al final de la notícia.

En definitiva, amb el que hem de quedar-nos és que hi haurà un segon esglaó amb novetats - per Windows 10 - abans d'acabar l'any. Sobre aquesta versió no hi ha cap detall que puguem avançar.

Si voleu informació sobre 'Creators Update', a Genbeta hem estat seguint totes les novetats. Per a més detalls oficials crec que caldrà esperar al Build 2017 (10 al 12 de maig).