AV. PUIGMAL, 40 - 08560 MANLLEU (Barcelona) - comercial@enter.cat

TE DEGUDAMENT SIGNATS ELS ACORDS DE CONFIDENCIALITAT AMB LES EMPRESES QUE COLLABORENA l'empresa que administra o en l'associació o entitat que presideix, segurament té contractats els serveis de gestoria, prevenció de riscos laborals, serveis informàtics, gestió web, empresa de neteja, empresa de vídeo vigilància ...

Volem ressaltar la importància que té per la seva empresa, associació o entitat, tenir els contractes de confidencialitat, amb les empreses col·laboradores que accedeixen a les seves dades, degudament signats.

Pot pensar que mai ha tingut cap problema al respecte, però la nostra política és prevenir i protegir qualsevol possible risc que pugui perjudicar al seu negoci o marca.

La seva empresa o entitat, els seus clients i els seus empleats o associats mereixen poder confiar totalment en la seguretat sobre la protecció de les seves dades personals.

Aconsellem adquirir bones pràctiques sobre les pautes de seguretat a seguir, a l'hora de contractar un servei a tercers. Si en el contracte de prestació de serveis no consten les clàusules sobre la protecció de dades o no són prou correctes o incompletes, hem d'exigir un acord de confidencialitat adequat.

Hauria d'incloure els seus horaris d'atenció, capacitat de reacció davant incidents, temps de resposta. Poden incloure penalitzacions per la caiguda de serveis i limitacions de responsabilitat.

Assegureu-vos que quedin ben clars els següents punts:

    Les responsabilitats de cada part.

    La durada de l'acord.

    Els serveis que inclou l'acord.

    El procediment per a la resolució de problemes

    Una clàusula per la qual el proveïdor es comprometi a indemnitzar el client per incompliment de les garanties.

Disposar dels contractes i acords de confidencialitat degudament redactats i signats, protegeix el seu negoci i dóna una imatge de respecte i professionalitat del mateix.