AV. PUIGMAL, 40 - 08560 MANLLEU (Barcelona) - comercial@enter.cat

Font: https://www.cnet.com/es/noticias/microsoft-500-millones-usan-windows-10/

Ian Sherr
Utilitzes Windows 10?
Doncs ets un de més de 500 milions de persones que ja utilitzen el més recent programari de Microsoft, anomenat Windows 10, per potenciar els seus PCs, cel·lulars i tabletas.
"L'oportunitat per a nosaltres, com a desenvolupadors, per impactar tots els aspectes de la societat i l'economia mai havia estat més gran", va dir Satya Nadella, el president executiu de Microsoft, durant la conferència Build de la companyia, que va donar inici avui, dimecres, a Seattle.
La fita arriba gairebé dos anys després del llançament de Windows 10, que va ser ofert de forma gratuïta a les persones que utilitzen qualsevol versió de Windows que es remunta a 2009. Microsoft ho va dissenyar en part per respondre a les crítiques que va rebre el atribulado Windows 8 para PC quan va ser llançat en 2012. Windows 10, en comparació, ha estat qualificat com "molt millorat", quan es va llançar en 2015.
Microsoft va dir inicialment que esperava que 1,000 milions de màquines estiguessin impulsades per Windows 10 per 2018, però des de llavors ha dit que probablement no aconseguirà aquesta xifra.