AV. PUIGMAL, 40 - 08560 MANLLEU (Barcelona) - comercial@enter.cat

Font: http://www.chaval.es/chavales/proteccion/un-smartphone-para-los-abuelos

smartphone abuelos

En l'era de la digitalització i els nadius digitals, cal tenir en compte que no tots hem crescut amb els mateixos avenços i que per tant per a alguns és una mica més complicat fer ús de la tecnologia amb la mateixa desimboltura. Pensat per a aquestes persones ha sorgit un nou projecte digital batejat com Cerqana , "el telèfon intel·ligent dels avis".

Cerqana és la primera app adaptada per a majors, capaç de convertir qualsevol telèfon en un Smartphone fàcil d'utilitzar per a tothom. És una eina que permetrà utilitzar la localització en temps real, procurar avisos automàtics i missatges amb veu i pictogrames o imatges.

Els enginyers catalans Alfonso Escriche i Carlos Vicente de tan sols 27 anys, han presentat aquest programari en forma d'aplicació mòbil, que fomenta l'autonomia i inclusió social de persones grans o dependents, simplificant la interfície del mòbil i fent que siguin localitzables pels seus responsables .

Aquest sistema d'accessible ús rep notificacions en temps real si alguna cosa li succeís a la persona associada al telèfon, o si aquesta entra en una zona perillosa, es desvia d'una ruta, o s'ha perdut o pateix una caiguda. A més, és capaç de guiar la persona gran o amb necessitats especials de tornada a casa a través d'instruccions gràfiques o de veu, per facilitar-li el camí sempre per mitjà de les zones més segures, per arribar a la seva llar pel camí més segur i en el menor temps possible.

Incloent també l'opció d'un botó d'emergència, que permet emetre avisos automàtics en cas que alguna cosa succeeixi o si l'usuari entra en una zona perillosa, es desvia d'una ruta o es desorienta. I si es donés el cas que la persona no pogués contestar la trucada, CerQana respondrà automàticament per ella i activarà el mans lliures.

Algun dubte de com facilitar la vida als teus majors? Si vols conèixer com funciona l'aplicació i com descarregar-la, us convidem que entreu al següent enllaç:
https://cerqana.com/?lang=es